2022 Yazında Sahillerde Görülecek Mayo ve Bikini Trendleri

11 Nisan 2022 · Hakkı Ceylan

Yaz mevsimi yaklaşıyor ve şimdiden tatil hazırlıkları start aldı! Peki, bu yaz sahillerde hangi trendler göze çarpacak? Özellikle bikini modellerinde yeni tasarımların yaz mevsimine damgasını vuracağından emin olabilirsiniz. 2022 yazında bikini ve mayolar cıvıl cıvıl bir görünüm sergileyecek. Çünkü trendler, en güzel renkleri ön plana çıkarıyor. İşte bu yaza damga vuracak olan bikini ve mayo trendlerine örnekler!

  • Pastel Renklerde Çizgiler

Pastel renk tonlarının kullanıldığı çizgi desenli bikini ve mayoları bol miktarda görmeye hazır olun. Bu tasarımlar yeni sezonda en çok tercih edilecek modellerin başında geliyor. Genellikle beyaz renk ile harmanlanıyor olsa da çok daha iddialı renklerle dizayn edilen tasarımlar da şimdiden görücüye çıktı. Modanın temsilcisi olmaya aday kadınlar için mutlaka temin edilmesi gereken bikinilerin başında çizgili modeller geliyor.

  • Yaz Temasına Uygun Floral Desenler

Tropikal bitki desenlerinin kullanıldığı ve vücudu biraz daha zayıf gösterme gibi bir etkisi de olan floral desenler yeni sezonda da popülerliğini kaptırmayacak gibi görünüyor. Floral desenler özellikle bikini ve mayolara çok yakışıyor ve bu yönüyle de kadınlardan tam not alıyor diyebiliriz. O kadar fazla sayıda model seçeneği bulunuyor ki kendi tarzınıza uygun bir tasarımı anında bulabilirsiniz. Bu modelleri incelemek için Penti.com adresine uğramanız gerekir.

  • Sade, Asil ve Şık Siyah Bikiniler

Moda rüzgarları ne yönde eserse essin siyah renkte ve sade bir duruşa sahip olan mayolar, bikiniler bu rüzgarlara asla yenik düşmüyor. Haliyle trendler çerçevesinde siyah ve asil bikinileri de bol bol göreceğiz. Sahil modasında kendine mutlaka bir yer bulmayı başaran tasarımlar, 2022 yazında da bu geleneğini sürdürüyor.

  • Fırfır Detaylar Göz Kamaştırıyor!

Trendler, bikini ve mayolarda fırfır detaylarını da işaret ediyor. Bikinilerin hem alt hem de üst parçasında kullanılan bu detaylar, tasarımların daha şirin ve çekici görünmesini de sağlıyor. Fırfır detayları ile gösterişli bir duruş sergilemek isterseniz siz de rotanızı hemen Penti.com adresine çevirebilirsiniz. yeni sezon bikini ve mayoların tamamı trendlere uygun olarak dizayn edildiğinden gönül rahatlığı ile tercih yapmanız da mümkün olacaktır.

2022 Yazında Sahillerde Görülecek Mayo ve Bikini Trendleri

Yaz mevsimi yaklaşıyor ve şimdiden tatil hazırlıkları start aldı! Peki, bu yaz sahillerde hangi trendler göze…

azgezmis.com

Yorumunuz?